Welkom

Zwangerschapsyoga in Haarlem en in Heemstede!

De bevalling van je kindje is één van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven. Daar wil je je zo goed mogelijk op voorbereiden. Yoga4mamas helpt je daarbij, en zorgt ervoor dat je de bevalling met vertrouwen tegemoet gaat. Ik geef zwangerschapsyoga in Haarlem op woensdagavond (Spaarne 112, Haarlem) en in Heemstede. Ervaring met yoga is niet vereist.

Zwangerschapsyoga is niet ‘zweverig’, maar zorgt er juist voor dat je met beide benen stevig op de grond komt te staan. Ontspanning en ademhaling zijn essentieel voor een goedlopende bevalling en daar besteden we tijdens de zwangerschapsyoga veel aandacht aan. Daarnaast doen we fijne fysieke oefeningen die je spieren soepel en sterk maken. Ook krijg je veel praktische informatie en tips en passen we mindfullness toe.

Yoga4mamas geeft zwangerschapsyoga in een vaste groep, maar ook een verkorte cursus zwangerschapsyoga of een privécursus zwangerschapsyoga (al dan niet met je partner) behoort tot de mogelijkheden. Heb je nog vragen over de cursussen zwangerschapsyoga? Neem dan gerust contact met me op (Korien de Niet, tel. 06-13879188/ info@yoga4mamas.nl).

0
  Gerelateerde berichten
  • No related posts found.